Ezeket nevezik "külső-tokos" redőnyöknek is. Az eléépített redőnyök önmagukban építéstechnikailag nem határolószerkezetek. A határoló szerkezet (ablak vagy ajtó) síkja elé kerülnek fölszerelésre, így nem befolyásolják a fal szerkezetét és szigetelő képességét - bár az ablak hőszigetelését javítják azáltal, hogy leeresztett állapotban egy plusz légréteget képeznek az ablak síkja előtt. Mi az elé-épített redőnyök közül a legmegbízhatóbb és legkiforrottabb típust, az alumínium redőnyöket gyártjuk.

 

A jelenlegi alumínium rendszerek elérték azt a fejlettségi szintet, hogy mind a kedvező árú belépő kategóriás modellek, mind a legfejlettebb minden szolgáltatással felszerelt típusok egyaránt kiváló minőséget és magas megbízhatóságot nyújtanak. Sajnos a piacon elérhető típusok között igen jelentős különbségek lehetnek a felhasznált anyagokban, beépített szolgáltatásokban és az összeszerelés minőségében, de szerencsére viszonylag könnyű megkülönböztetni őket. Egy korszerű aluredőny:

 


  • Lehetőség van faeres mintázattal is rendelni a termékeket, mivel fóliázási eljárással valósághű erezetminták vihetőek fel az alumínium felületekre

 

Több kép a galériában

  
Nyomtatás