Ponyváink, melyből mára 90 féle szín áll rendelkezésre, neves európai gyártóktól származnak, mint a Sattler (ausztria), a Dickson (francia), Sauleda (spanyol) vagy a Corti (olasz), melyek mind tartósak, UV állóak, legyen szó akár normál, üvegszálas, poliészter és PVC típusokról.
Minőségi kivitelű napellenzőket kínálunk, melyek tartósak, hosszú éveken át kifogástalanul állnak helyt a mindennapi használatban. Minden kötőelem rozsdamentes acél, ugyanígy a karok lánc-áttétele is rozsdamentes, és karbantartásmentes. A tartós és finom-beállítási lehetőségekkel szerelt extrudált alumínium könyökkarok lehetővé teszik, hogy a helyszíni szerelésnél kiküszöbölhetőek legyenek a fal minimális egyenetlenségei, és a szerkezet precízen vízszintesen működhessen.
Többféle szerkezeti felépítés áll rendelkezésre, melyek különféle szolgáltatásokkal való bővíthetőek. Motoros vezérléssel felszerelve pedig nemcsak kényelmesebb használni, de szél-érzékelővel bővítve biztonságosabb is, mivel vihar esetén megóvja az értékes árnyékolót akkor is, ha nem vagyunk otthon.
Kibővíthetőek különféle korszerű eszközökkel is, mint dimmerelhető világási modulok, teljesítmény-szabályozott hősugárzók, így a terasz már korábban, tavasszal használatba vehető, mint az élettér kiterjesztése, valamint ősszel tovább is használható. A funkciók ugyanarról a távirányítóról vezérelhetők, mint a napellenző önmaga.

Fontos tudnivalók napellenző kiválasztásához


Nyomtatás