15 éve annak, hogy  Mátyásföldön a Légcsavar utca 5. alá költözve megújult arculattal és kibővült termékkörrel folytattuk a már akkor is 10 éves múlttal bíró tevékenységünket. Az elmúlt 25 év alatt az első két termék, a REDőny és a RELuxa melett számos egyéb minőségi termékkel és szolgáltatással bővült kínálatunk és célunk hogy a továbbiakban egyre korszerűbb és jó ár/érték arányú termékeket gyárthassunk hazai és külföldi partnereink számára egyaránt.

 

Gyártóként és alapanyag forgalmazóként más gyártók, éptőipari partnerek és viszonteladók kiszolgálására szakosodtunk, de projektek keretében nagyobb volumenű vagy összetettebb munkák lebonyoltását is elvégezzük.

 

Az elmúlt pár évben lezajlott és elsősorban az éptőipart érintő válság a mi piacunkat is érzékenyen érintette, de a piaci visszaesést rugalmassággal és alkalmazkodó termékpolitikával tudtuk követni. Bízunk benne, hogy a következő évek során a piaci konjunktúrával arányosan a minőségi termékek kereslete is tovább emelkedik, így partnereinkkel közösen további fejlődést és eredményeket érhetünk el.


Nyomtatás