A szalagfüggöny igen sokoldalú árnyékolási megoldás, mivel a belátás és napvédelem mellett lehetővé tesz a bejövő fénymennyiség fokozat nélküli szabályozását is a lamellák forgatása által. Szinte elkerülhetetlen eleme a modern stílusú irodák, lakások, közösségi helyiségek belső árnyékolásának, annál is inkább, mivel kiválóan alkalmazható nagyobb üveg felüleletek esetébe is. Mindemellett nemcsak egyenes, de ferde és íves felületek árnyékolására, valamint térelválasztásra is használhatjuk.


Felszerelése és kezelése egyszerű, a hagyományos kézi működtetésű kivitel mellett természetesen motoros változatban is rendelhetőek - ezáltal kiválaóan automatizálhatóak.


Gazdag szín és minta választékunk biztosítja, hogy megtalálhassuk a helység hangulatához leginkább illő megoldást. Kizárólag minőségi alumínium-karnisokat gyártunk, mely ívelt oldalú finom megjelenésével diszkrét és megbízható tartószerkezete a függönynek. A lamellák szélessége 89 vagy 127 mm lehet, mind fényáteresztő, mind fényzáró anyagokból széles választék áll rendelkezésre.


Nyomtatás